lørdag 10. november 2012

Andre fridag som AFP'er

Endelig pent vær og barfrost! Godt kledd for hagearbeid holdt vi på i flere timer. Deilig å være ute og gjøre noe sammen eller vite om hverandre ute i hagen.
Innsatsen var så stor at vi roet ned med installering av ny skriver etterpå. Det ble stress da PC'en reagerte så rart og vi måtte kontakte Dell-support. Vi fant ikke ut av feilen da, men vi kan skrive ut fra hver vår PC. Flott!
Slappet av med gullrekka på fredagskvelden og prøvde ut noen funksjoner på den nye mobilen. Da vi skulle legge oss, gikk PC'en på igjen automatisk med den følge at feilen oppstod igjen. Vi håpet at endringer i skriveroppsettet ville hjelpe på problemet. Dermed kunne vi slappe av - gå til sengs kl 01.30.
Men nei da, tenke om PC-en går på igjen fra dvalemodus og blir stående blinkende i hele natt? Opp igjen. Ganske riktig! Der sto den å blinket. Vi forsøkte mange ting flere ganger inntil vi slo den av helt kl 03:30. Hvilke friheter vi tar oss som pensjonister!!

2 kommentarer:

  1. Hej

    Ked af at høre, at I har haft problemer med jeres Dell.

    Har I fået løst sagen? Ellers vil jeg meget gerne se nærmere på det, hvis du sender mig detaljer+servicetag i en mail (karina_hansen@dell.com)

    Hav en bra dag.

    Med venlig hilsen

    Karina Hansen
    Dell | Social Media & Communities Professional
    Følg os på Twitter: @DellLytter

    SvarSlett
  2. Problemet løste seg dagen etter ved å tenke gjennom hva vi hadde gjort med alt datautstyret rundt det tidspunktet problemene dukket opp.
    Kortsagt til lærdom: Ikke kople til enheter mens PC'en står på!

    SvarSlett